Music for my ears


Var tvungen att dela med mig av denna njutning!! Underbara låt.. Puss

Testar

denna keso som Linus tipsat mig om ska jag äta nu på lektionen :) Älskar keso så den borde sitta fint i magrummet. Efter skolan tar jag bussen hem dirrekt och sedan till Janina för ännu mer kalas! Bra dag, längtar till imorgon också!!


Your gift

Heej jag hade en lång håltimme nyss så jag och mina fina tjejer tog oss ner på stan! Jag köpte present åt janina :) Kuul! hoppas hon gillar den. Köpte även jeans och skjorta till mig själv. Nu ska vi ha idrott! Puss och kramen



Grattis på din dag!

min storasyster Janina fyller 21 idag! så läskigt hur snabbt tiden går..


älskar dig, alltid oavsett!

Roadtrip stockholm+

Hejsi vart börjar jag skriva när dem senaste dagarna har varit fullspäckad med roligheter. Har tagit roadtrip till stockholm för att hälsa på Rickard, blev en mycket lyckad tripp. Vi sjöng till hög musik, skrattade och åt godis och max.

Igår blev det spontan fest med min fina Louise, Alicia, Joel och annat folk. Idag vankas det födelsedags kalas för min lillasyster Miriam som blir hela 9 år!! tiden går så fort, men i mina ögon är hon alltid en liten bebis. Hoppas alla njuter det är faktiskt lördag så varför inte? Puss




Rickard var hungrig, stackars! Jag hjälpte att mata såklart

Hmm.. denna skylt fann jag och Alicia inne på sjukhuset i stockholm

upptäckte skillnaden på våra fötter. Liten = jag Stor = ali


Feel the pain! alla som var sober igår. fnizz!


Tack på förhand louise


Vill ha helg och festligheter nu.. Har smidit några planer som jag hoppas att min bästis vill med på!!


My day

Hinner inte blogga och orkar inte heller har varit i skolan som vanligt. Kort och skön dag men jag är endå trött, ska iväg på lite filmmys och möjligtvis få min nya ring ikväll! Pusss

Idag på matten.. troett

gårdagens hallonmarän tårta. Kom hiiit!!

Hangover-food

Behöver redig bakismat nu känner jag!! Gårdagen var lyckad :) trots att det vart lite ''om och men'' i slutet av kvällen.. men jag somade endå precis där jag ville somna. Inget mer att skriva dags att slappa hela dageen!!

Haha snodde bilden av ramic, Jag öser på bordet längst bak i mitten woPwoP

Training makes you happy

Dirrekt efter skolan blev det mys+prat med mamma. Sedan drog jag till gymmet med cecilia sprang och körde lite övningar :) Sedan tog jag en biltur + promenad med Joel.. nu sitter jag och avnjuter en god omelett! Härligt :) Pussis


Svenskaredovisning!


Japp, peppar upp med marabou och banan! Låt skoldagen böörja!! Hoppas alla får en fin dag :)
Ps. Gigantiska händer på bilden? haha

Nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar

Är i skolan nu och jag är alldeles för tidig eftersom vår första lektion var inställd.. vad gör man? Lyssnar musik och önskar att jag hade tagit med mig en tjuga vill köpa en kaffe och en mumsbit. Men icke! hur som helst ska få lite plugg gjort nu när jag endå sitter här! Puss och kram =)


Är det någon mer än jag som hade missat att Norlie & KKV släppt en ny låt? Om fallet är så kommer den här! den är rätt bra enligt mig. Men tror den blir en såndär låt jag kan lyssna på i en vecka och sen få huvudvärk varje gång jag hör den haha!


Live like heaven on earth

Heejsi jag vet att det har varit riktigt tråkig uppdatering från mig.. men jag har inte haft någon ork, jag har varit febrig och förkyld men som tur är så är jag på bättringsvägen.

Jag har inte rört en fena dom två senaste dagarna har bara blivit daddad av mamma och kännt mig bortskämd med pannkakor och chokladbollar. Har fördrivt tiden med att se massa filmer och serier. Ren njutning att vara sjuk ibland.

 Haha my lord vad jag är dålig på att blogga! kommer inte på något roligt alls att skriva om och sen tycker faktiskt oerhört synd om dem som läser min blogg och försöker vara nyttig och äta hälsosamt. Jag menar det måste göra ont att titta på mina bilder haha. Men här kommer iallafal lite bilder som är ifrån någon dag sedan när jag var på filmmys hemma hos janina och kristoffer! :)



Skåda en sån ståtlig krabbat ;)

Are you unlucky today?


Oopsi


After school

Har kännt mig stressad ständigt dom senaste två dagarna. Men har endå haft mycket kul. Igår var en lång skoldag jag och Lina tog oss ner till Waynes för en ice tea på vår långa håltimme för att fördriva tiden vi kikade även runt lite i butikerna, mys. Efter skolan så hade jag inget bättre för mig än att plugga och sova..

 Idag var en riktigt skön skoldag vi fick sluta tidigt och det var mycket skoj och skratt på engelskan tack vare klassens charmtroll Kristian (videobevis kommer som snarast).

 Efter skolan åkte jag och Janina till valbo och handla!! Mycket fick jag hem också. Härligt! nu ska jag äta middag och sedan gå ut och gå! Puss po er



 Nej jag överlever inte utan banan eller annat sött under långa lektioner!

To tired to live

Vill bara somna, vilken dag!! Har varit i skolan och dirrekt efter skolan blev det en tripp till valbo med Lina för att handla, fick med mig lite allt möjligt.. Så nu är presentkortet tömt på varenda krona. 

 Efter valbo har jag hunnit släpat min stackars kropp till badhuset och simmat och sedan gått hem med blött hår i kylan. Hoppas alla trevliga själar är piggare än jag just nu. Puss och godnatt!



8 Januari, Hejdå lovet!

Har precis kommit hem efter en mysig kväll med Cecilia. Vi har fikat på Waynes småpratat, smidigt lite planer och solat solarium. Så himla mysigt, och bra avslut på ett bra lov känner jag :)

Nu längtar jag till mars något otroligt!! Vill bara ge mig av till stockholm för god mat shopping och Avicii! Men nu är det dags att få lite ordning på mina saker.. imorgon börjar skolan igen! hemska liv.


Gosegrisen :)


Godnatt Prinsessa

Nu ska jag krypaa ner i min nybäddade säng, bredvid mig väntar en stor cola och en burk pringles!! Underbart :) har haft en halv jobbig dag, så det förtjänar jag. Så natti på er. Puss!


Favvis kudden! Mys :)

Mobilbloggg


Här får ni en trött bild på mig har precis kommit hem från Louise vi har myst! Nu ska jag äta lite och spela Kinect med miriam! Pussokram

Catchiiing

Nu äär jag hemma! underbart, haft en härlig dag :) Vi började jobba kl sju och fick sluta strax efter fem. Kort jobb dag faktiskt, och jävligt kul hade jag med. Tackar pillan för det :D får hoppas detta blir flera gånger! Tog inga bilder idag, förutom på lunchen! Pussohej

Vrålmål på donken och en gnutta Pillan. Knytoz!


New years eve

Idag är en äta pizza-godis och massa onyttigt dag! Perfekt första dag på det här året!! Gårdagen var skoj, blev full kastrull.. Nu ska jag återgå till miitt vampire diaries tittande! Imorgon vankas det inventering på dollarstore (nervös)! här kommer ett fåtal bilder från gårdagen! Hejdo :)

Jobbigaste klänningen hade jag på mig med! den åkte ner en aniiing för mycket



Miss ramico ;)

Wenner och ludiz :)

RSS 2.0