Estockholmo tomorrow

Sitter hemma hos cecilia efter en mycket stressig dag! sov hos louise igår vi åt mat och myste jag kände att kvalitets tid med bästis kan vara bra när jag blir borta i några dagar.

Idag har jag stresspackat käkat donken och vandrat ner till ica maxi för några nödvändiga inköp som jag måste ha med mig till stockholm dvs shampoo, balsam osv. Haha intressant? nåväl nu väntar en myskväll med min sill och vi är mycket taggade inför morgondagen vi blir ett stort gäng tjejer i Maries lägenhet. På fredagen blir det shopping och som jag längtat efter att få sätta klorna i alla plagg inne på monki och topshop mmm haha. På lördagen kommer grabbarna ner då blir det även avicii (wiho!!) Ni andra får ha ett forsatt trevligt lov :) Puss!

Falling from high places, falling through lost spaces

Allt faller på sin plats känner jag. Underbart med lov! Idag har jag hjälpt till lite hemma med att packa grejer i massa lådor.. snart river dom ner hela köket! längtar efter att få se hur det kommer att se ut när allt är klart och det är nytt och fräscht.

Igår umgicks jag med Oscar och det blev en standard-söndag med hemmakvälls godis och film, vi pratade också lite sommarplaner och my god vad jag vill ha sommar nu!! hur som helst det var som vanligt trevligt. På torsdag beger jag mig mot stockholm med härliga tjejer, som jag längtat efter det.

 Pusss och kram


Trevligt lov!!

Glädjerus, tagit några tusen alvedon mot febern så mår helt ok haha. Nu ska jag fira med ett vrålmål på Jensas! Puss och kram!!

Just chill'n


I soffan med en stoor filt och mjukisdress!


Say hello to my little friend.

Heej jag sitter och snorar sönder och har knappt någon röst kvar halsen är helt sönder hostad. Förstår inte hur jag kan ha varit så sjuk den senaste månaden, upp och ner med förkylning, feber osv hela tiden.

Men en sak är iallafal klar det finns inget bättre än när mamma överraskar mig med nått gott när jag är sjuk. Och idag blev det en go' semla :) förövrigt så har jag satt upp håret i två toffsar, precis som man jämt gjorde när man var liten haha. Och nu ska jag se på film med min lillasyster på hennes rum, solen lyser in och det känns faktiskt härligt och mysigt. Men först ska vi gosa lite med hennes hamster mini. Puss&kram!


Why am i crying

Heej :) sitter och myser och kollar repris på melodifestivalen endast för att få lyssna på Molly Sandéns låt Why am i crying som hon sjöng hur bra som helst! och grymt snygg var hon också. Annars har jag varit i skolan som alltid, det har varit en skön och kort skoldag! älskar måndagar. Här kommer lita goa bilder på mig och classmates.

Jag och farbror Linus! haha så gosig och ful biild



Sebran blir alltiid så glad när vi leker salong Mimmi. Då brukar jag sminka henne och stylea hennes hår! haha

.Sunday

Tar priset i världens sämsta bloggare. Har inte tid eller ork! Håller på att plugga nu och sen ska jag baka en kladdkaka och få besök. Förövrigt sista söndagsmyset på länge nu haha!

När man tryckt i sig en kebabpizza

Så mår maan som man ska! Trevlig helg :) Puss

Film & cupcakes


mitt hat mot krigsfilmer har förövrigt försvunnit. Love em!!

Daydreaming





Valentines day is a day for love. Not just lovers

Hej alla fina :) Har varit i skolan och haft en rätt lätt dag. Fick sluta tidigt från svenskan och spela beach volley boll på idrotten. Efter skolan har jag ätit mina goda cupcakes och sätt på wipe out med familjen. Nu kom Janina över också och hon hade med sig en alla hjärtans dag present. Så glad jag blev =) nu ska jag röjja upp lite på rummet. Ikväll får jag mys sällskap igen! Hoppas alla fått en fin dag med kärlek från vänner familj eller pojkvän! Puss




K*kligt trött

Sitter med classmates i klassrumet alla diskuterar hur sjukligt trött dom är. Förörvrigt känns det som om jag har 5 kg på varje ögonlock. Ögonen stänger sig hla tiden, och jag har säkert gäspat tio gånger under den här meningen. Nu ska jag plugga! Engelska = hard work

Creds till mig som ens visar mig själv i denna stund. Ha en bra dag!


U make me sick

Hej har nyss kommit in efter en biltur med min goda vän Joel. Har inte bästa humöret just nu, spekulerar mycket kring hur folk tänker. Jaja tänker inte skriva ut massa strunt.

Istället skriver jag om gårdagen. Kvällen började med att jag åt enchildadas och drack vin med mamma och pappa sedan plågade jag mig själv med att se melodifestivalen, samma visa varje gång haha. Senare tog jag en promenad hem till Cecilia för myskväll med henne och Marie. Riktigt kul hade vi. Sen gick jag hem för att invänta bästa sällskapet. Somnade till någon dålig film. Och idag har jag bara degat här hemma med lillis.


Ser inte gott ut på en fläck. Men detta är no doubt min favorit mat!!

Söt sillen är omöjlig att smygfota.. haha Men mojs endå

detta finger vill jag tillgänga alla okänsliga varelser som påfrestar tillvaron.

What to do?

Sitter och grubblar på kvällens planer. Har två alternativ fest med härliga tjejer i brynäs eller myskväll med gott sällskap här hemma. Ääh, dags för enchildadas behöver lite mat i magrummet innan jag fattar mitt beslut, haha. Puss och kram!


Merci

Fredag i all ära, är så himla glad! Igår var en mycket trevlig dag :) fick besök på kvällskvisten och somnade liite för sent.

 Idag har jag fått besök av syster och kristoffer, dom hade med sig wienerbröd och semlor god bless them. Louise har också varit förbi en sväng, hon kommer förmodligen hit efter sin praktik också så vi kan ha lite fredagsmys och jag har också stor lust för att göra iordning någon smarrig drink åt mig och loiz. Låter bra. :) Hoppas alla får en riktigt bra helg!! Puss




D E L I C I O U S

Ledsen eller glad, trött eller pigg, sjuk eller frisk

du får mig alltid att jubla! Kladdkaka du trogna och förevigt älskade vän.

My number one on the '' to do list'' Travel the world

Hejsi hejsi :) Jag sitter och äter glass i väntan på oggsi. Har varit lite krasslig! men äntligen känner jag mig bättre. Har tänt en vaxkaka som luktar äpple och rensat lite bland mina kläder. Skönt :D nu kan han få komma så jag kan få mig ett gott skratt. Puss po er


Förövrigt så vill jag ligga på en härlig strand i sicilien nu.. Ge mig juni!! thats all i can say

Sunday bloody sunday

Heej bloggän. Nu ska jag försöka sammanfatta gårdagen kort.. jag Janina och Linda tog oss till monroes för lite käk därefter drog vi till statoil hyrde film och köpte godis sedan till lägenheten för myskväll. Filmen vi hyrde var bland det tröttaste jag sätt.. och efter att ha sätt den fick vi extremt mycket energi att göra något så jag och Linda bestämde oss för att åka till gävle och dra ut dricka lite. 

Vi tog nått glas vin i hennes lägenhet lyssnade musik osv. Sen gick vi ner till cheers och blev full haha. Idag vaknade vi bakis (mest jag) men endå kämpade vi oss ner på stan för lite käk samt shopping! jag tog sen bussen hem och har bara tagit det lugnt sen dess. Här kommer lite bilder :) Pussdå


Haha ser det scary ut? Anden i glaset kvällen hos emma.


Måste bara påpeka att den rödvita shotten vid namn aphjärna smakar skit!! haha

Snygging!

Dagens mat hehe


Anden i glaset

Heej uppdaterade inget igår eftersom jag hade fullt upp hehe. Vi drog några tjejer till emma för ''myskväll'' som sedan slutade till anden i glaset, bra kväll. Kom hem runt två tiden och då vågade jag inte sova själv fick sovsällskap (god bless). Nu ska jag dricka kaffe och piggna till :) Vad bjuder denna lördag på?

Mange makers

Kom precis hem fy och fasa. Kvällen började med en mysfika på waynes med Johanna :) Sedan gick vi ner mot stan där vi mötte up alla andra som skulle på mange, kön till tältet var det berdövligaste jag varit med om!! men endå underbart skön känsla när man väl kom in. Vi öste på där inne, jag Emma och Jennifer haha kände mig som en 13 åring på disco.

 Efter mange blev det en standard på donken, stannade där en hel timme för att vänta på skjuss med Jennifer och på två ynka tior tog vi oss hem. Skönt! dags för vila nu :) puss!

Ps. Lägger kanske upp en video från framträdandet senare hehe.



Så där fick Jennifer sitta i en timme, luren fastspärrad på örat. Men hem kom vi till slut! haha

Smile it's a beautiful life

Heej :) blir ett snabbt inlägg innan jag ska ut. Har haft en kanon dag med bowling med klassen, lite små shopping på stan och en timmes träning. Måste ha ett överdrivet smile dag, allt känns så jävla bra! Puss

Suddbild från bowlingen.

Köpte en ny body butter idag eftersom min andra var slut. Älskar dessa köper dom jämt! Från bodyshop.

Och en olja till mitt hår :) har inte prövat den tidigare, men hoppas på det bästa. Den ska ge lyster osv!

RSS 2.0